Veelgestelde vragen

Jazeker! Juist nu vinden we het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot heerlijke delicatessen, zonder daarvoor de deur uit te hoeven. vandaag voor 17:00 uur besteld = morgen in huis. Uiteraard kan je tot s ’avonds 23:00 uur bestellen voor afhalen de volgende dag bij ons magazijn in Heerhugowaard.

Jazeker! Juist nu vinden we het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot heerlijke delicatessen, zonder daarvoor de deur uit te hoeven. vandaag voor 23:59 uur besteld, morgen geleverd.

Tasto.nl is een initiatief van Mercato Italiano B.V. Wij zijn oorspronkelijk een Italiaanse groothandel voor restaurants, delicatessenzaken en de foodservice. Omdat wij ons assortiment ook beschikbaar willen stellen voor de consument tijdens de Corona crisis zijn wij Tasto.nl gestart. Wij zullen de komende tijd veel vernieuwde veranderingen doorvoeren op de site. Het assortiment zullen wij de komende tijd steeds verder ontwikkelen.

Het overgrote deel van onze ambachtelijke delicatessen zijn voorradig of worden zo snel mogelijk weer aangevuld! Met het sluiten van alle Nederlandse restaurants is namelijk een groot deel van de afzet van onze producten weggevallen. Help ons om ervoor te zorgen dat de mooie producten niet verloren gaan & gewoon heerlijk worden opgegeten.

U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw bestelling op te halen bij onze winkel Mercato Italiano in Heerhugowaard en nog wat extra inspiratie op te doen, of u door ons te laten adviseren. U kunt dan gewoon uw bestelling plaatsen in onze webwinkel en vervolgens de dag en het tijdstip kiezen waarop u uw bestelling wilt komen ophalen (u kunt dit als extra tekst bij de order vermelden) – dan zorgen wij ervoor dat het voor u klaarstaat! Ophalen kan vanaf 13:00 uur. 

Wij bezorgen vooralsnog alleen in Noord-Holland met eigen chauffeurs met uitzondering van de Waddeneilanden. Houd onze site in de gaten. Wellicht dat dit spoedig zal veranderen en wij in heel Nederland via Tasto.nl gaan leveren.

Het kan onverhoopt voorkomen dat onze chauffeur door omstandigheden vertraging heeft. Uiteraard proberen wij u hier zo goed en tijdig mogelijk over te informeren zodat u hier rekening mee kunt houden. Mocht u wachten op uw bestelling en meer informatie willen dan kunt u het volgende doen: email sturen naar info@tasto.nl of bellen naar 072-5347800

Is er onverhoopt iets mis gegaan met uw bestelling of ontbreekt er een product? Voor dringende zaken kunt u bellen naar 072-5347800 ( bereikbaar op maandag – vrijdag tussen 9 en 17.00 uur en zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur). Voor vragen of opmerkingen met minder spoed kunt u mailen naar info@tasto.nl. Uiteraard doen we ons uiterste best om zo snel mogelijk een passende oplossing te vinden!

U bevindt zich op dit moment in de webwinkel voor consumenten. Speciaal voor u als horecaondernemer hebben we een eigen site: www.mercato-italiano.nl

Fantastisch dat u geïnteresseerd bent in Mercato Italiano. Deze webwinkel is voor het laten thuisbezorgen bij particulieren – Vraag uw inlog aan voor onze B2B site: info@mercato-italiano.nl